Elektromechanisch het Materiaalco. van Zhengzhouyaku, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhengzhou Yaku Electromechanical Equipment Co.,LTD

Certificaat
Van goede kwaliteit de machine van de cementnevel voor verkoop
Van goede kwaliteit de machine van de cementnevel voor verkoop
Yaku is zeer professioneel, is verschepen snel en veilig, is het meest importan de goede kwaliteit! Zo blij om met u kerels te werken.

—— Jerry

Uw productiviteit, de diensthouding, en alle eerlijkheid van samenwerking maken ons zeer tevreden. Een vertrouwde op partner.

—— Luke

Ik ben online Chatten Nu

Zhengzhou Yaku Electromechanical Equipment Co.,LTD

1 2 3 4
Zhengzhou Yaku Electromechanical Equipment Co.,LTD Zhengzhou Yaku Electromechanical Equipment Co.,LTD Zhengzhou Yaku Electromechanical Equipment Co.,LTD Zhengzhou Yaku Electromechanical Equipment Co.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Yaku
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 80% - 90%

Werd Elektromechanisch het Materiaalco. van Zhengzhouyaku, Ltd opgericht in Juli 2013 met een geregistreerd kapitaal van 5 miljoen yuans. Op 28 April, 2015 (de bedrijfafkorting: Code van de Yaku de Elektromechanische Onderneming: 204952) werd vermeld op het Centrum van de de Gelijkheidsuitwisseling van Shanghai. Yaku is een onafhankelijk bedrijf. intellectuele eigendom, de hoge groei, licht-activa innovatieve onderneming, gespecialiseerd in het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van het bespuiten van materiaal. Het bedrijf heeft altijd de „onbaatzuchtigheid“ denkend, nastreeft de bedrijfsfilosofie van „het helpen van anderen aangehangen, die“ bereiken, en uitoefenen van de waarden van „eerlijkheid is groter dan het leven“ om hogere waarde voor klanten tot stand te brengen, een betere toekomst voor werknemers tot stand te brengen, en meer rijkdom voor de maatschappij te creëren. De „opdracht beweegt zich vooruit. Sinds zijn onderneming, heeft het onophoudelijk verbeterd en vernieuwd. Na jaren van controle, heeft het zes nationale octrooien verkregen. Met zijn professionele technologie, betrouwbare kwaliteit en perfecte dienst, worden de producten in binnen- en buitenland verkocht, en de klanten worden uitgespreid over het hele land en Hong Kong en Macao. , de algemene erkenning en het lof van onze klanten heeft gewonnen!

Contactgegevens
Zhengzhou Yaku Electromechanical Equipment Co.,LTD

Tel.: 86-371-56788805

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)