Elektromechanisch het Materiaalco. van Zhengzhouyaku, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenGips Bespuitende Machine

Rood Gips het Pleisteren Machine/de Nevelmateriaal van het Hoog rendementmortier

Certificaat
Van goede kwaliteit de machine van de cementnevel voor verkoop
Van goede kwaliteit de machine van de cementnevel voor verkoop
Yaku is zeer professioneel, is verschepen snel en veilig, is het meest importan de goede kwaliteit! Zo blij om met u kerels te werken.

—— Jerry

Uw productiviteit, de diensthouding, en alle eerlijkheid van samenwerking maken ons zeer tevreden. Een vertrouwde op partner.

—— Luke

Ik ben online Chatten Nu

Rood Gips het Pleisteren Machine/de Nevelmateriaal van het Hoog rendementmortier

China Rood Gips het Pleisteren Machine/de Nevelmateriaal van het Hoog rendementmortier leverancier

Grote Afbeelding :  Rood Gips het Pleisteren Machine/de Nevelmateriaal van het Hoog rendementmortier

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhengzhou China
Merknaam: Yaku
Modelnummer: 1500F

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Luchtwaardige Houten Doos
Levertijd: 5-7 dagen
Betalingscondities: Eerste betaling
Levering vermogen: 100 eenheden per jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: gips het pleisteren machine Functie: hoog rendement
Toepassing: Gips macht: 1500W
formaat: 600*350*600 spanning: 220V
Gewicht: 39 kg kleur: rood
Vultrechterlading: 45 kg Het werk Efficiency: waterdicht deklaag 300-500 vlakte/uur

Rood Gips het Pleisteren Machine/de Nevelmateriaal van het Hoog rendementmortier

 

Gips het Pleisteren Machinetoepassing

 

1, in de constructiewerkzaamhedenindustrie, wordt de machine gebruikt voor horizontaal en verticaal overbrengend en bespuitend mortier of cement.

2. In het chemische product en papierindustrie, die de ruwe van het pulpmateriaal en afval materialen de leveren.

3. In met kolen gestookte elektrische centrales, wordt de machine gebruikt om het fijne steenkoolmortier te leveren.

4. In de bouwnijverheid van de mijnbouwtunnel, wordt de machine gebruikt om helling te voegen en te beschermen.

5. In het onderhoud van de wegbestrating, gebruikte het voor de drukmodder van de wegdekinstorting het vullen.

6. Bij het Voorspannen van structuurbouw, wordt de machine gebruikt voor de modder van de de instortingsdruk van het cementwegdek het vullen.

 

Gips het Pleisteren Machinespecificaties

 

Naam: Gips het Pleisteren Machine Eigenschap: Hoog rendement
Toepassing: Gips Macht: 1500W
Grootte: 600*350*600 Voltage: 220V
Gewicht: 39 Kg Kleur: Rood
Vultrechterlading: 45 Kg Het werk Efficiency: Waterdicht Deklaag 300-500 Vlakte/Uur

 

Gebruik van materiaal:


1. Installeer de machine volgens het algemene verbindingsdiagram van de machine.
2. Bereid een nationale standaard 4 vierkante kabel van de koperkern (voor drie kerndraad) en installeer 1 contactdoos (de stop en de contactdoos zouden met de gronddraad moeten worden verbonden, moet de machine aan de gronddraad worden aangesloten) en bevestig dat de gebruikte voeding 220V is.
3. Controleer als er om het even welke buitenlandse voorwerpen en stukken in de vultrechter en de leveringsbak zijn. Na het bevestigen dat er geen buitenlandse kwestie is, kunt u de volgende verrichtingen uitvoeren.
4. Neem 3-5kg van schoon water in de vultrechter, en begin de machine bij met lage snelheid om het schone water in de materiële pijp te lossen om de binnenmuur van de materiële pijp te smeren. Nadat de materiële pijp moet worden gesmeerd, wordt al water in de materiële pijp gelost.
5. Giet het gelijk bewogen materiaal in de vultrechter.
6. Nadat de luchtcompressor volledig is, zet de spuitbusmacht aan de hoofdschakelaar, de spuitpistoolklep, opent de spuitpistoolklep opent, pas langzaam de knop van de snelheidscontrole aan de vereiste snelheid aan en begin te bespuiten (de beginschakelaar van de machine wordt aangesloten aan de spuitpistoolklep). De schakelaar van de luchtstroom opent de klep van het luchtkanon om de machine te beginnen en sluit de klep van het luchtkanon om de machine tegen te houden.
7. In het normale werk, kan het materiaal onophoudelijk zonder het ophouden worden gevoed. Als er geen materiaal in de vultrechter is, zou het op tijd moeten worden gevoed of worden tegengehouden. De machine moet niet in de staat van geen materiaal in de vultrechter werken.
8. Wanneer het sluiten, zou de materiële klep eerst moeten worden gesloten, dan zou de gasklep snel moeten worden gesloten. Als de gasklep niet gesloten op tijd na het sluiten van de materiële klep is, is er een gevaar om de materiële buis te barsten.

 

Materiaal het schoonmaken en onderhoud:


1. Maak de hoofdmachtsschakelaar los en sluit de voeding af alvorens het apparaat schoon te maken.
2. Veeg het kader van het motorschild en de binnenkant en buiten de vultrechter met een nat vod af dat uit het water wringt.
3. Verwijder de vultrechter, open de afvoerkanaalklep onder de leveringsbak, en maak grondig de leveringsbak schoon. Na het schoonmaken, sluit de afvoerkanaalklep en installeer de vultrechter opnieuw (Nota: de machine moet weg worden aangedreven wanneer het schoonmaken van de bak)
4. Voeg over 15kg van schoon water toe aan de vultrechter. Druk de voeding van de machine om de pijp en GLB van het spuitpistool te verwijderen.
5. Sluit de luchtklep van het spuitpistool, open de materiële klep van het spuitpistool en maak de luchtklep schoon. Het spuitpistoolhoofd wordt gericht op de open plek, en de materiële pijp en het spuitpistool worden schoongemaakt met hoge drukgas en schoon water. Wanneer het schoonmaken, sluit de materiële klep 3-5 seconden, verzamelen de druk binnen de materiële buis, open dan snel de materiële klep en sluit dan de materiële klep 3-5 seconden. Dan open snel de materiële klep en herhaal tot de materiële buis wordt schoongemaakt.
6. Wanneer het schoonmaken van de machine, is het strikt verboden om de hoofdhand en ander puin in de vultrechter uit te breiden. Het is strikt verboden om het kanon op het menselijke lichaam en de elektrodoos te richten.
7. Wanneer het spuitpistool niet meer riolering heeft die wegvloeien, sluit de schoonmakende luchtklep, houd de machine tegen, open de afvoerkanaalklep onder de leveringsbak, verwijder het resterende duidelijke water in de leveringsbak, en sluit de afvoerkanaalklep nadat het afvoerkanaal over is.
Verwijder de materiële buis en verdrijf het water in de materiële buis. Het dienblad wordt opgenomen en de pijp wordt gehouden in een veilige plaats.
8. Verwijder het materiaal uit de buis en verdrijf het water in de materiële buis. Het dienblad wordt opgenomen en de pijp wordt behoorlijk gehouden. De draai van de de machtsschakelaar van de machine, sluit het machtskoord af, en de machine is schoon.

 

Voorzorgsmaatregelen:


1. De voeding in deze machine wordt gebruikt is 220V, en het is strikt verboden om 380V-voeding te verbinden die;
2. De machine moet aan de gronddraad worden aangesloten wanneer het gebruiken van het;
3. Wanneer het schoonmaken van de machine, ben zeker om de hoofdmachtsschakelaar uit te zetten;
4. Het is strikt verboden om het hoofd en ander puin in de vultrechter uit te breiden wanneer de machine loopt;
5. Het is verboden om de binnenkant van de vultrechter schoon te maken wanneer de machine loopt;
6. Het is strikt verboden om de machine in de vultrechter niets uit te voeren;
7. Sluit de klep van de kanonlucht onmiddellijk na het sluiten van de kanon materiële klep, is de intervaltijd strikt belemmerd meer dan 3 seconden;
8. Wanneer het bespuiten van dikkere materialen of het gebruiken van kleine pijpen voor het bespuiten, is het strikt belemmerd om de machine bij hoge snelheid in werking te stellen;
9. Wanneer het schoonmaken van de materiële pijp van de machine, is het strikt verboden om het kanon op het menselijke lichaam of het elektrische doostoestel te richten;
10. In de normale bespuitende staat, als het spuitpistool plotseling ophoudt lossend, sluit onmiddellijk de materiële scherpe klep om de inspectie tegen te houden.

Contactgegevens
Zhengzhou Yaku Electromechanical Equipment Co.,LTD

Contactpersoon: Yu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)