Elektromechanisch het Materiaalco. van Zhengzhouyaku, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenGips Bespuitende Machine

Waterdichte Gips Bespuitende Machine voor Polyurethaan JS die Gemakkelijke Verrichting bespuiten

Certificaat
Van goede kwaliteit de machine van de cementnevel voor verkoop
Van goede kwaliteit de machine van de cementnevel voor verkoop
Yaku is zeer professioneel, is verschepen snel en veilig, is het meest importan de goede kwaliteit! Zo blij om met u kerels te werken.

—— Jerry

Uw productiviteit, de diensthouding, en alle eerlijkheid van samenwerking maken ons zeer tevreden. Een vertrouwde op partner.

—— Luke

Ik ben online Chatten Nu

Waterdichte Gips Bespuitende Machine voor Polyurethaan JS die Gemakkelijke Verrichting bespuiten

China Waterdichte Gips Bespuitende Machine voor Polyurethaan JS die Gemakkelijke Verrichting bespuiten leverancier

Grote Afbeelding :  Waterdichte Gips Bespuitende Machine voor Polyurethaan JS die Gemakkelijke Verrichting bespuiten

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhengzhou China
Merknaam: Yaku
Modelnummer: 1500F

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Luchtwaardige Houten Doos
Levertijd: 5-7 dagen
Betalingscondities: Eerste betaling
Levering vermogen: 100 eenheden per jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: De Machine van de gipsnevel Functie: Gemakkelijke verrichting
Toepassing: De binnen en Buitenmuren van het Gebouw macht: 1500W
formaat: 600*350*600 spanning: 220V
Gewicht: 39 kg Stroomtarief: 10l
Vultrechterlading: 45 kg Het werk Efficiency: waterdicht deklaag 300-500 vlakte/uur

Waterdichte Gips Bespuitende Machine voor Polyurethaan JS die Gemakkelijke Verrichting bespuiten
 
Gips het Bespuiten Machine het Werk principe:
 
Het materiaal is een kleine machine het mengen zich, pompend, bespuitend stopverfpoeder van uitstekende kwaliteit en het met een laag bedekken. Het is één van de bespuitende machines. Het bespuit hoofdzakelijk diverse in binnen- en buitenland veroorzaakte soorten decoratieve stopverf. Drijf de schroefpomp om het voer te roteren.
*Function: sprayable polyurethaan waterdichte materiaal, JS maakt deklaag, de waterdichte dunne modder van k11, polymeer, op cement-gebaseerde permeabele kristallisatie, gewijzigd asfalt, en andere waterdicht maken het op basis van water, en (met verdunner) olieachtige waterdichte deklaag waterdicht.
 
Gips het Bespuiten Machinespecificaties
 

Naam:De Machine van de gipsnevelEigenschap:Gemakkelijke Verrichting
Toepassing:De binnen en Buitenmuren van het GebouwMacht:1500W
Grootte:600*350*600Voltage:220V
Gewicht:39 KgStroomtarief:10L
Vultrechterlading:45 KgHet werk Efficiency:Waterdicht Deklaag 300-500 Vlakte/Uur
 

 
Eigenschappen van de gips de Bespuitende Machine:
1. Tijdens het bouwproces van de muuroppervlakte, wordt het fenomeen van het druipen van de verf verminderd, die niet alleen de essentie van de gebruiksplaats houdt, maar ook bespaart het materiaal;
2. Bespuiten is snel. Als de machine wordt gebruikt, neemt het slechts een paar notulen voor de te bespuiten muur. Als de bouw wordt uitgevoerd, zal de vooruitgang veel langzamer zijn.
3. Bespuit gelijk, als het gebruiken van spuitbus, omdat de druk op het tijdstip van het bespuiten wordt gebruikt, de dikte van de nevel is beter, en er is geen ongelijkheid, die beter is dan hand;
4. De besparingsmaterialen, als het gebruiken van de machine, u kunnen de het bespuiten snelheid en de dikte van de bespuitende machine controleren, en materiaal besparen dan handverrichting;
5. De machine heeft eenvoudige structuur, minder slijtagedelen en geschikte onderhoud en reparatie;
6. Keur redelijke gespleten structuur, flexibele beweging en geschikt vervoer goed;
7. Wegens de luchtatomisering, heeft de pijp een vrij grote diameter, kan het materiaal vrij dik zijn, en het is niet gemakkelijk om de pijp te blokkeren;
8. Open trechterontwerp, het geschikte voeden en hogere efficiency.
 
 
Gebruik van materiaal:
1. Installeer de machine volgens het algemene verbindingsdiagram van de machine.
2. Bereid een nationale standaard 4 vierkante kabel van de koperkern (voor drie kerndraad) en installeer 1 contactdoos (de stop en de contactdoos zouden met de gronddraad moeten worden verbonden, moet de machine aan de gronddraad worden aangesloten) en bevestig dat de gebruikte voeding 220V is.
3. Controleer als er om het even welke buitenlandse voorwerpen en stukken in de vultrechter en de leveringsbak zijn. Na het bevestigen dat er geen buitenlandse kwestie is, kunt u de volgende verrichtingen uitvoeren.
4. Neem 3-5kg van schoon water in de vultrechter, en begin de machine bij met lage snelheid om het schone water in de materiële pijp te lossen om de binnenmuur van de materiële pijp te smeren. Nadat de materiële pijp moet worden gesmeerd, wordt al water in de materiële pijp gelost.
5. Giet het gelijk bewogen materiaal in de vultrechter.
6. Nadat de luchtcompressor volledig is, zet de spuitbusmacht aan de hoofdschakelaar, de spuitpistoolklep, opent de spuitpistoolklep opent, pas langzaam de knop van de snelheidscontrole aan de vereiste snelheid aan en begin te bespuiten (de beginschakelaar van de machine wordt aangesloten aan de spuitpistoolklep). De schakelaar van de luchtstroom opent de klep van het luchtkanon om de machine te beginnen en sluit de klep van het luchtkanon om de machine tegen te houden.
7. In het normale werk, kan het materiaal onophoudelijk zonder het ophouden worden gevoed. Als er geen materiaal in de vultrechter is, zou het op tijd moeten worden gevoed of worden tegengehouden. De machine moet niet in de staat van geen materiaal in de vultrechter werken.
8. Wanneer het sluiten, zou de materiële klep eerst moeten worden gesloten, dan zou de gasklep snel moeten worden gesloten. Als de gasklep niet gesloten op tijd na het sluiten van de materiële klep is, is er een gevaar om de materiële buis te barsten.
 
Materiaal het schoonmaken en onderhoud:
1. Maak de hoofdmachtsschakelaar los en sluit de voeding af alvorens het apparaat schoon te maken.
2. Veeg het kader van het motorschild en de binnenkant en buiten de vultrechter met een nat vod af dat uit het water wringt.
3. Verwijder de vultrechter, open de afvoerkanaalklep onder de leveringsbak, en maak grondig de leveringsbak schoon. Na het schoonmaken, sluit de afvoerkanaalklep en installeer de vultrechter opnieuw (Nota: de machine moet weg worden aangedreven wanneer het schoonmaken van de bak)
4. Voeg over 15kg van schoon water toe aan de vultrechter. Druk de voeding van de machine om de pijp en GLB van het spuitpistool te verwijderen.
5. Sluit de luchtklep van het spuitpistool, open de materiële klep van het spuitpistool en maak de luchtklep schoon. Het spuitpistoolhoofd wordt gericht op de open plek, en de materiële pijp en het spuitpistool worden schoongemaakt met hoge drukgas en schoon water. Wanneer het schoonmaken, sluit de materiële klep 3-5 seconden, verzamelen de druk binnen de materiële buis, open dan snel de materiële klep en sluit dan de materiële klep 3-5 seconden. Dan open snel de materiële klep en herhaal tot de materiële buis wordt schoongemaakt.
6. Wanneer het schoonmaken van de machine, is het strikt verboden om de hoofdhand en ander puin in de vultrechter uit te breiden. Het is strikt verboden om het kanon op het menselijke lichaam en de elektrodoos te richten.
7. Wanneer het spuitpistool niet meer riolering heeft die wegvloeien, sluit de schoonmakende luchtklep, houd de machine tegen, open de afvoerkanaalklep onder de leveringsbak, verwijder het resterende duidelijke water in de leveringsbak, en sluit de afvoerkanaalklep nadat het afvoerkanaal over is.
Verwijder de materiële buis en verdrijf het water in de materiële buis. Het dienblad wordt opgenomen en de pijp wordt gehouden in een veilige plaats.
8. Verwijder het materiaal uit de buis en verdrijf het water in de materiële buis. Het dienblad wordt opgenomen en de pijp wordt behoorlijk gehouden. De draai van de de machtsschakelaar van de machine, sluit het machtskoord af, en de machine is schoon.
 

Contactgegevens
Zhengzhou Yaku Electromechanical Equipment Co.,LTD

Contactpersoon: Yu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)